Alice in Wonderland with my nightmare!

Tuesday, March 30, 2010

| | |

"Alice in Wonderland"
At First, i teruja u nak tgk citee ni!!ya, btol..terujaaaa(jarang tul i guna ayat ni, tetibe je terkeluar..wekk)
Yang lebih menerujakan(ade ke words ni?ahaks) ialah pabila menonton citee ni with my nightmare merangkap a person dats i've been waiting since last year gituu..i mean a person dats i ske laa...juz the situation is different now cuz dlu i juz tengok dari jauh je, but now dah knal da diee..yey!ahaks..at last dear, at last!!
So, dats mean i'll neva 4got with whom i'am watchg diz movie cuz its sangat2 meaningfulllll!sangat2!!
Betapa happynye diri ini n terasa diri ini dihargai..ahaks..yela sangat=P..Thanks a lot dear!!
I da lame tunggu sehingga berabad lamanya nk g GSC Midvalley yg paling terdekat tu nk tgk citee ni..juz xtau nak ajak sape..tapi, tengok2 memang berbaloi-baloila dengan berkat kesabaran diri ini menunggu dan menanti..ahaks*wink..
16 and 17*wink
Saya buat mkew xmalu minx ticket ni pdahal die yg blanjee..ahaks(hey!i pemalu tau x!!!)
Try korang bayangkan korang ade kat alam above nii..ape korang nk bwat eh??mcm alice jugak kee??ahaks..wauu..imaginasi yang tinggi!

8 komen dari sweety:

adnil linda said...

nk tgok jugeee...

myravea said...

adnil linda:ahaks..jom3..

afizzat said...

t'tdo x ms tgk??
sb lcturer aku ckp boring smpi t'tido..haha

myravea said...

afizzat:ahahha..myra xtido, tp org sebelah mcm nk tertidoo je...hahhaha,,,

miss lyianne said...

wuuu~ jeles T-T

aidy said...

cerita nie memang best, lagi lagi bila tengok dengan orang yang kita sukee ! kan kan? :P

myravea said...

lyianne:ahaks..y jeles nii??

myravea said...

aidy:ahaks..ur right!!!!