putihwhite VS hitamblack yg mana satu pilihan hati??

Thursday, February 4, 2010

| | |
PUTIHITAM

putih itu suci, hitam itu manis

try lihat sekeliling anda..
if u all perasan, ramai yg putih nak gelap,yg gelap nk putih..
ha??xcaye ke??iyee,betulla..
skang sume byk yg dah terbalik laa..
tapi selalunye mmgla yg hitamanis itu kebanyakannye tingin nk jd putihgebu
habis semua produk muke dicubanyee..
padahal die mmg sesuai dah dgn kulit mukenyee..
yg putih lak, jemur jela kat tgh panas 12jam 12hari, confirm gelap!(tryla)
yg gelap lak, duduk je dalam  air conditioned room 12jam 12hari, confirm kulit mgelupas(kaler ape xtaula)
huu..knape eh sume nk bertukar kaler neh??aiyak..
fening-fening
maybe gak sbb mereka2 ini mahukan perubahan
atau mereka mahu mengejar jejaka idaman??
wah!mane satu betul eh??(wink2)

yelaaa,lelaki skrang kan nak yg butihgebu jee(ooppss, bkn sume k!)
maybe sbb tu la ramai perempuan impikan kulit yg putih gebu, baru ade confident(btoll ke?)
tp cik adik, xsmestinye kulit putihgebu tu makes u more confident
and xsemestinye lelaki2 semuanya nak perempuan yg putihgebuuu jee..
percayalah, ape yg sedia ada sekarang sudah sesuai n cantik utk anda,tdk perlu mengubah atau diubah
be yourself n believe yourself
be confident!
natural beauty meyh...
model : black n white cat

4 komen dari sweety:

zack zukhairi said...

hitam manis macam awek citer impian ilyana dulu tu, comel apa? :)

myravea said...

yup2..tau xpe..xsmestinye itam 2 x lawa kan??

ariff said...

natural beauty la :D

myravea said...

hehhe..yup..natural is beauty=)