Mencari CINTA n lokasinya????

Tuesday, February 16, 2010

| | |
Mencari pasangan bukanlah semudah yg disangka..
iyelah, setiap org ragamnya lain2..tambah2 yg si pemalu nih,lg la susah kan??huhu
Setiap org ada pilihan n citarasa yg tersendiri.
Namun, sape jodoh kita, bukanlah kita yg tentukan,but tu xbmakna korang kne duduk bdiam dir sebaliknya anda juga perlu berusaha mncari pasangan yg diimpikan
Lihatlah sekeliling anda, mane tau ade yg bkenan..huhu
lokasi di bawah boleh mmbantu anda bertemu dgn si dia!!
GOTCHA!=)


Universiti,Kolej, pejabat
Sesekali 2,kita knela gak mnonjolkan diri sekali sekala so that korg dptla jd phatian ramai time 2..heheh
Dah kenal barula cinta kan??bak kata pepatah "xknal maka xcinta!"hehheh..
oleh itu,rajin2la myertai xtvt ya agar kewujudan korang disedari=)


Bg yg masih study, tmpt ni sure beri peluang utk korg mencari..
Kata org "sambil myelam minum air."Bagi yg lelaki,ape kata korg beranikan diri mndekati si die yg kamu suka.Hulurkan salam persahabatan dgn sopan n ikhlas.For sure gadis tu x mrh..
Nak tegur pon kne ada gaya beb,kalau xhancorla..*weeee


Drpd korang do terperap je kat umah, ape kata korang ajakla membe2 minum or lepak kat memane kafe..
Mane tau, korg dpt num fon dr si die yg ddk d sbelah o depan meja korang..hehhehe..good luck!


Kita selalu dgr membe2 kita btemu dgn pasangannya swaktu mghadiri seminar or camping kan?
Selalunya, xtvt ini melibatkan org lain di luar universiti or sekolah.
So, apabila korang diberi peluang2 keemasan spt ni, jgn lpaskan peluang ni.Mana tahu, kamu tjumpa da right one kat sane.Menghabiskan masa selama beberapa hari bsama sure akan membuka ruang utk korg lbh mgenali lbh ramai org.

internet
Wah!ini adalah peluang yg luas!ramai antara kita yg mendapat pasangan melalui cara ni..
Siapa tahu pkenalan melalui internet boleh membawa ke jinjang pelamin..
Tapi awas, jgn sampai tertipu ok!



Oklah, hopefully lokasi2 nih dpt membantu korang yek=)
Good luck, all the best!(mcm nk amek exam lak..miahahah)

2 komen dari sweety:

iLuvSimpLe said...

akan brusaha untuk di'apply'kan..hehe

myravea said...

iLuvSimpLe:hehe..good luck!=)