Cantik menarik tertarik kau mmg da BOMB!!!

Saturday, February 13, 2010

| | |
Cantik menarik tertarik kau mmg da BOMB!!!

cantik??lawa??cun??preety??beautiful??lagi lagi,, ape lagi eh??huhu

every ladies gilakan kecantikan!!we r crazy about itz!
wah3...tingin nak klihatan cantik spt BINTANG hollywood??
Cantik Menawan Persis Bintang Hollywood??mcm mne caranya??
SHARE IT!

Paris Hilton
"Jgn lupa utk mencuci muka before ur going to sleep.For u all yg xske memcuci muka after sharian melakukan pelbagai aktiviti, ini boleh myebabkan kulit mgeluarkan peluh n minyak shinggakn kulit wajah kamu bmasalah.selepas kamu mmcuci muka sapukan krim pelembap agar kulit wajah kamu nampak lebih segar."
Beyonce
"Everyday, sy akan melakukan sit-up selama 10minit.Then. memberi perhatian terhadap pola pemakanan sy adalah perkara penting dalam rutin harian sy.Selalunya sy akan makan bijirin kerana ianya akan membantu  sy utk kenyang lbh lama ttp jika ditawarkan donut atau cheese cake sy juga tdk akan menolaknya."
Jessica Simpson
"Kadangkala sy memanjakan diri dgn try pelbagai jnis makanan.Kepuasan itu buat sy happy.Namun, utk memastikan tubuh badan tampil langsing sy sentiasa meluangkan masa utk berjogging.Its easy right?"
Cameron Diaz
"Minum byk air putih n mkn lbh byk sayuran adalah resipi terbaik utk kamu memiliki kulit yg sihat.Selain itu, selalulah bersenam agar tubuh kamu sentiasa cergas dan banyakkan ketawa juga adalah salah satu rahsia utk awet muda."

10 komen dari sweety:

Lt. Danny Rock said...

kecantikkan luaran itu sangat penting sebab ia boleh memberikan kita keyakinan bila berdepan dengan orang..

tapi yg paling penting ialah kecantikan dalaman: hati, akal dan iman.. ni menda yang paling susah nak dicari oleh mana2 orang..

sekadar nasihat ^^

boleh merujuk ke Kecantikan seorang wanita mengikut pandangan seorang lelaki (feedback)

Afizzat said...

HAHahahahAHaha!! *ikut petua cameron diaz..hehe*

eh, sori, terspam plak..lelaki pun kn jg kcntikan jgk..so, tips ats 2 bole apply utk lelaki x??

fathiahRAIHANA said...

ana pom na diet :)
cuti skola ri tu trun byk gak
sbb joging jee .

myravea said...

Lt. Danny Rock:yup2..i'm agree with u..
kecantikan luaran blh beri keyakinan kpd dri kita..tapi, kcantikan dalaman pon sgt2 pntg dlm khidupan seharian kita..

myravea said...

Afizzat:huhu..kita neh manusia.xkirala laki ke pompuan..
so, tips di ats, laki pon blh apply..dun worry=)

myravea said...

fathiahRAIHANA:ana nk diet?

psychopath said...

ade dua kecantikan luaran perempuan yg paling tersohor selain rupa:

1) budi bahasa.
2) senyuman.

farhana said...

nice entry...manusia mmng sukakan kecantikan :)

myravea said...

psychopath:huu..budi bahasa mmg sgt pentg..kalau rupa cantik, tapi budi bahasa tidak,so, nk ketegorikannya sbg ape yek??huuu..yeah,lg satu, senyuman..kalau cantik tp xlemparkan senyuman pun ssh jugak..senyum itu kan sedekah..hehehe

myravea said...

farhana:yup2..manusia dgn kecantikan xdapat dipisahkan!=)agree??